Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ultima postare sfâșietoare a unei influencerițe pe Instagram înainte de a muri la doar 28 de ani

O influență australiană care a murit după o luptă cu cancerul la vârsta de 28 de ani a spus în ultima sa postare sfâșietoare pe Instagram că timpul „se mișcă ca un râu”, scrie Mirror.co.uk.

Natalie Fornasier a fost diagnosticată cu melanom metastatic în stadiul III când avea 20 de ani, după ce a observat o aluniță mare pe degetul de la picior.

Cu toate acestea, cancerul s-a răspândit și în alte părți ale corpului ei și la sfârșitul lui iulie 2022, medicii i-au spus că este în stadiu terminal și că mai are doar câteva luni de viață.

Soțul tinerei, Alexander, a fost îngrijitorul ei timp de cinci ani, dar în noiembrie 2022, ea a început îngrijirea paliativă, cu medici și asistente care au avut grijă de ea în mod regulat a explicat ea pe Instagram în ultima ei postare.

Postarea, distribuită pe 21 decembrie, spune: „Astăzi se împlinesc patru săptămâni de îngrijiri paliative. Este absurd că a trecut atât de mult – timpul este atât de fluid, parcă nu a trecut nici o zi, dar calendarul spune altceva.

Îmi este incredibil de dor de casa mea - îmi lipsesc mărunțișurile de pe șemineu și canapeaua care practic te înghite. Mi-e dor de bucătărie. Mi-e dor chiar și de oposumii de pe acoperiș. Dar nu mai pot merge fără ajutoar, picioarele sunt pline de lichid, tot corpul mă doare 24/7 și povara tumorală este intensă.

Durerea mea crește încet, zi de zi îmi pot simți corpul încetinit”. Natalie a spus că este recunoscătoare pentru îngrijirile paliative pe care le primea, adăugând că soțul ei avea nevoie de „o mică pauză” după ce a îngrijit-o timp de cinci ani.

Potrivit unui necrolog din The Sydney Morning Herald, Natalie a murit pe 14 ianuarie.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult