Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ucraina a publicat o imagine cu cadavrul generalului rus Roman Kutuzov, ca dovadă că a fost ucis

Armata ucraineană a confirmat luni că generalul-maior rus Roman Kutuzov a fost ucis în luptele din estul țării, potrivit Agerpers.  

Comandantul Corpului de armată 1 al aşa-numitei 'Republici Populare Doneţk', generalul-maior Roman Kutuzov, a fost ''oficial denazificat şi demilitarizat'', a anunţat duminică noaptea Administraţia pentru comunicaţii strategice a forţelor armate ucrainene, potrivit site-ului de ştiri Ukrainska Pravda.

Kutuzov a fost ucis în timp ce conducea un atac rus în apropierea oraşului Popasna, din regiunea Lugansk situată în estul Ucrainei. Anterior, armata ucraineană a raportat că ofensiva rusă eşuase şi că inamicul fusese nevoit să se retragă cu ''pierderi considerabile''.

Armata ucraineană a publicat o imagine cu cadavrul generalului Kutuzov, preluată de agenția Profimedia, care precizează că nu există o confirmare oficială a autenticității imaginii.

 

Mai mulţi generali ruşi şi-au pierdut viaţa de la începerea invadării Ucrainei, în 24 februarie, deşi Moscova nu a confirmat decât moartea a patru generali. Ucraina a anunţat la un moment dat că şapte generali ruşi fuseseră ucişi în lupte, dar ulterior s-a dovedit că doi dintre ei erau în viaţă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult