Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ucigașul care a omorât 19 copii într-o școală din Texas ar fi scris pe o tablă albă un mesaj cu sângele copiilor

Dezvăluire sumbră despre acțiunile criminalului înarmat Salvador Ramos care ar fi luat din sângele copiilor victime și l-a întins pe o tablă albă unde a scrie „LOL”, scrie Mirror.co.uk.

Ramos , în vârstă de 18 ani, a masacrat 19 copii nevinovați la școala elementară Robb din Texas, după ce și-a împușcat pentru prima dată propria bunica într-o casă în mai anul trecut.

Până la sfârșitul acțiunii criminale din orașul Uvalde, Ramos a ucis 19 copii și doi profesori înainte de a fi împușcat de poliție.

Cea mai recentă dezvăluire a venit în timpul unei audieri emoționante cu familiile victimelor, care a marcat prima inițiativă din Texas pentru a restricționa portul de armă.

Reprezentantul Texas House Joe Moody, D-El Paso, a declarat: „Atacatorul a strâns sângele victimelor sale și l-a întins în mesajul său dezgustător. Ceea ce a scris cu sânge nevinovat lângă acea (tabletă albă) a fost expresia „LOL”.

O mare parte a dezbaterii s-a centrat pe o propunere care ar ridica vârsta de cumpărare a puștilor semiautomate de la 18 la 21 de ani, la care guvernatorul republican Greg Abbott s-a opus.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult