Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Trupul liderului Hezbollah, Hassan Nasrallah, a fost recuperat, însă este intact și neatins de bombe. Cum a murit, de fapt

Trupul liderului Hezbollah, Hassan Nasrallah, a fost recuperat, au declarat două surse pentru Reuters, potrivit Sky News. O sursă medicală și o sursă de securitate au declarat că trupul său a fost găsit intact după un atac aerian israelian în Beirut.

Conform sursei citate, corpul său nu avea răni directe. Se pare că principala cauză a morții liderului Hezbollah a fost traumatismul provocat de forța enormă a exploziei.

Separat, imaginile de la locul asasinatului au arătat un crater vast în mijlocul unei zone urbane.

O groapă extrem de adâncă poate fi văzută între clădiri înalte din Beirut în imaginile postate de agenția de știri palestiniană Quds News Network.

Israelul a anunțat că l-a ucis pe Nasrallah aruncând bombe distrugătoare de buncăre asupra cartierului general subteran al Hezbollah, care se afla sub o clădire rezidențială din sudul Beirutului.

Citește și
Hassan Nasrallah
Israelul a folosit cel puțin 15 bombe ”distrugătoare de buncăre” pentru a-l ucide pe Nasrallah aflat adânc sub pământ

Un alt comandant al Hezbollah a fost ucis de Israel

Armata israeliană a mai transmis că l-a ucis și pe Nabil Kaouk, pe fondul unui schimb de lovituri între cele două părți.

Hezbollah nu a comentat nimic despre starea comandantului Kaouk, dar susținătorii săi au postat deja mesaje de doliu pentru acesta încă de sâmbătă, 28 septembrie.

"IDF continuă să atace și să elimine comandanții organizației teroriste Hezbollah și să acționeze împotriva oricărei persoane care amenință cetățenii statului Israel", a transmis armata israeliană.

IDF a precizat că Kaouk era membru al Hezbollah încă din anii 1980, ocupând anterior funcția de director general adjunct al regiunii de sud.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult