Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Trump, numit ”idiot” în cerințele unui test pentru elevi. Reacția unui părinte

O profesoară de școală generală din Florida, Statele Unite a fost suspendată, după ce le-a dat elevilor un test grilă, în care s-a făcut referire la Donad Trump ca fiind ”idiot”.

Conducerea școlii din Palm Beach, Floria, a început o investigație, după ce un elev i-a spus tatălui său despre întrebarea primită la școală. Când a auzit, părintele a alertat imediat autoritățile.

Întrebarea primită de copii era: ”Al 45-lea președinte, 2017, Republican, om de afaceri, idiot”. Aceasta avea și patru variante, dintre care elevii trebuiau să aleagă una singură: Donald Trump, Ronald Reagan, Richard Nixon și Jimmy Carter.

Trump este cel de-al 45-lea președinte al SUA, a câștigat republicanii în 2016 și a fost cunoscut la nivel global ca om de afacri, înainte de a intra în politică, potrivit Fox News.

”Asta a fost întrebarea pe care a primit-o fiica mea, la școală. M-am înfuriat foarte tare”, a fost mesajul publicat pe Twitter de părintele copilului.

Citește și
Donald Trump și Kim Jong-Un, întâlnire istorică la frontiera dintre Coreea de Nord şi cea de Sud
Motivul pentru care Coreea de Nord îl laudă pe Donald Trump. A fost evocat un nou summit

Ulterior, conducerea școlii a declarat că ”întrebarea nu a fost una adecvată și demonstrează lipsă de discernământ din partea profesoarei. Am început o investigație în acest sens, iar profesoara a fost suspendată până la finalul procesului”.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult