Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Trump deja pozează în lider de talie mondială gata să încheie orice conflict de pe glob: „Cred că îi lipsesc lui Kim”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Donald Trump a pozat în lider de statură internaţională capabil să pună capăt conflictelor din lume ”cu un telefon” şi a apreciat că dictatorului nord-coreean Kim Jong Un, cu care s-a întâlnit în trei rânduri, ”şi lui i-ar plăcea să revin”.

”Adversarii noştri au moştenit o lume în pace şi au transformat-o într-o planetă în război”, a declarat el în discursul de joi, în ultima zi a Convenţiei Partidul Repiblican în Wisconsin. 

”Şi lui i-ar plăcea să revin. Cred că-i lipsesc, dacă vreţi să ştiţi”, a declarat candidatul republican în alegerile prezidenţiale referindu-se la dictator.

”Mă înţeleg bine cu el”, a spus el.

El s-a întâlnit cu Kim Jong Un în trei rânduri în timpul preşeinţiei sale, fără să ajungă la vreun acord,

El a promis că, în cazul în care revine la Casa Albă, Coreea de Nord, care deţine arma nucleară, nu va mai lansa rachete, potrivit News.ro, care citează Reuters.

Citește și
vladimir zelenski
Discuție telefonică între Trump și Zelenski. Poziția fostului lider al SUA față de cerințele lui Putin, neschimbată
„O lume pe marginea celui de-al treilea război mondial”

Candidatul republican a denunţat, în acest discurs de peste o oră şi jumătate, o lume în opinia sa ”pe marginea celui de-al treilea război mondial”.

”Există o criză internaţională cum lumea rar a cunoscut (...), războiul face ravagii în Europa, în Orientul Mijlociu, un spectru tot mai mare al conflictului planează asupra Taiwanului, Coreei, Filipinelor şi întregii Asii”, a tunat el, denunţând slăbiciunea lui Joe Biden.

El a dat exemplul preşedinţiei sale (2017-2021), în care ”nu aveam războaie” şi a promis să ”restabilească pacea, stabilitatea şi armonia în întreaga lume”. ”Sub conducerea noastră, Statele Unite vor fi din nou respectate”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult