Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Trump, binecuvântat în Biroul Oval de pastorul eliberat din închisoarea turcească

Your browser doesn't support HTML5 video.

Dintr-o închisoare turcească, în Biroul Oval, în 24 de ore. Aşa a rezumat preşedintele Donald Trump schimbarea rapidă de situaţie a unui pastor american eliberat din Turcia, după doi ani de detenţie.

Paul Brunson şi soţia lui l-au binecuvântat pe Trump, care i-a primit la Casa Albă.

Pastorul american fusese arestat după tentativa de lovitură de stat din Turcia, pentru spionaj şi legături cu grupări teroriste.

Turcia a refuzat să-l elibereze, în pofida presiunilor şi chiar sancţiunilor americane.

Vineri, un tribunal l-a condamnat la trei ani de închisoare şi l-a pus în libertate pentru că ispăşise mare parte din pedeapsă.

Eliberarea sa e un triumf diplomatic pentru Trump, care contează pe sprijinul creştinilor evanghelici la alegerile legislative din noiembrie.

Paul Brunson: ”Doamne, te rog să-ţi pogori Sfântul Duh asupra preşedintelui Trump. Să-i dai înţelepciune supranaturală ca să împlinească toate planurile pe care le ai pentru această ţară şi pentru el.” Donald Trump: ”Mulţumesc foarte mult. Pot să vă întreb un lucru?” Paul Brunson: ”Da.” Donald Trump: ”Cu cine aţi votat?” Paul Brunson: ”Cu dumneavoastră.” Doald Trump: ”Ştiam răspunsul. Ştiam răspunsul.” Paul Brunson: ”Aş vrea să spun că eu mi-am trimis votul din închisoare.”

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult