Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Trump s-a întors la tacticile sale obişnuite de campanie: „Vom reveni la Casa Albă în locul lui Joe Biden cel Strâmb”

Your browser doesn't support HTML5 video.

„Am încasat un glonț pentru democrație”, a spus Donald Trump în primul său miting de campanie la o săptămână după ce a fost ținta unei tentative de asasinat.  

Spre deosebire de evenimentul din Pennsylvania întâlnirea cu alegătorii din Michigan a avut loc în interior, iar agenții de securitate au putut supraveghea mai bine spațiul.

În discursul său, Trump l-a atacat din nou pe președintele Joe Biden și i-a ironizat pe apropiații liderului de la Casa Albă. Trump și-a făcut apariția în mijlocul susținătorilor din Michigan cu senatorul J.D. Vance, pe care l-a nominalizat să ocupe funcția de vicepreședinte al Statelor Unite. Cum era de așteptat, a adus în discuție tentativa de asasinat și a pozat, din nou, într-un martir. Donald Trump, Candidatul republican la alegerile prezidenţiale din SUA: „Săptămâna trecută, am încasat un glonţ pentru democraţie. Ce am făcut eu împotriva democraţiei?” Trump a revenit la tacticile sale obişnuite de campanie, repetând o serie de afirmaţii false despre imigraţie, economie şi fraudă electorală. Donald Trump: „În momentul în care vom reveni la Casa Albă în locul lui Joe Biden cel Strâmb și al Kamalei... Eu îi zic „Kamala cea rânjită”. Ați văzut-o vreodată cum râde? E nebună. Poți spune multe după felul în care râde o persoană. E nebună. Nu la fel de nebună precum Nancy Pelosi. Nancy e nebună de legat. Ați văzut că s-a întors împotriva lui Biden? S-a întors împotriva lui ca un câine. E nebună ca o ploşniţă". Joe Biden și-a întrerupt mitingurile electorale după ce a fost testat pozitiv cu Covid-19, dar se simte mai bine. Tot mai mulţi democraţi îi cer să se retragă din cursă electorală. Biden este susţinut de vicepreședinta Kamala Harris. La o strângere de fonduri în Massachusetts, ea a instatat pentru realegerea lui și a postat un mesaj de susținere. Între timp, investigaţia tentativei de asasinat a lui Trum continuă.

Mâine, directoarea Secret Service urmează să depună mărturie în faţa Comisiei de supraveghere a Camerei Reprezentanţilor. Anchetatorii nu au stabilit încă motivul pentru care tânărul 20 de ani, a vrut să-l omoare pe Donald Trump.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult