Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Trei soldați ruși beți au murit după ce s-au aruncat în aer cu o grenadă. Se certau la un grătar, în timpul misiunii

Trei soldați ruși au murit după ce s-au îmbătat și au început să se certe la un grătar, iar unul dintre ei a aruncat o grenadă. Incidentul a avut loc în regiunea rusă Voronej, în timp ce soldații erau într-o misiune de aprovizionare pentru unitatea lor.  

Trei soldați ruși beți au murit sâmbătă sfârtecați de o grenadă aruncată chiar de către unul dintre ei, în timp ce se certau la un grătar, în timpul unei misiuni de aprovizionare pentru unitatea din care făceau parte, scrie Insider.

Pe rețelele sociale au părut deja imagini în care se pot vedea cadavrele însângerate, în curtea unei case din orașul Rossosh, regiunea Voronej.   

Cei trei bărbați, care nu au fost numiți, erau din Districtul Militar Central și fuseseră trimiși în orașul Rossosh pentru a cumpăra echipamente, potrivit canalului Telegram VChK-OPGU, care a citat o sursă anonimă de securitate.

Ei făceau parte dintr-un grup de cinci militari cărora li s-au acordat trei zile pentru a livra echipamentul. În timpul misiunii lor, grupul a închiriat o casă privată pe strada Chapaev și au organizat acolo un grătar. După un timp, militarii ruși aflați în misiune s-au îmbătat crunt și au început să se certe, au declarat vecinii pentru publicația regională Notepad.

Citește și
soldati rusi
Lovitură cruntă pentru Putin. „Țarul de la Kremlin" a pierdut peste 260.000 de soldați în război, anunță ucrainenii
Autoritățile recunosc că trei soldați au murit în urma exploziei unei grenade, dar nu oferă detalii 

La un moment dat, doi dintre soldații beți au intrat în casă, iar cei trei rămași în curte, la grătar, au fost uciși pe loc de o grenadă scoasă și detonată de unul dintre ei.

Imaginile postate pe canalele de știri ruse de pe Telegram și văzute de Insider arată cadavrele însângerate ale mai multor bărbați în ținută militară, care zac în curtea unei case. În apropierea trupurilor neînsuflețite pot fi văzute resturi împrăștiate și o tigaie.

O agenție locală de aplicare a legii a confirmat că trei persoane au murit în Rossosh în urma exploziei unei grenade, a informat sâmbătă agenția de media de stat TASS. Postul nu a raportat alte detalii și a spus că autoritățile regionale nu au încă comentat.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult