Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Trei bărbați, uciși în urma exploziei unei mașini. Anchetatorii cred că este vorba de o mână criminală

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un incident înconjurat deocamdată de mister a pus pe jar autorităţile locale dintr-un oraş din Pennsylvania, dar şi pe cele federale. Este vorba despre explozia unei maşini în care au fost ucişi trei oameni.

Autorităţile au exclus imediat ipoteza unui accident, iar ancheta a fost preluată de FBI şi ATF, biroul pentru combaterea contrabandei cu alcool, arme şi explozibili.

Imaginile au fost filmate de un martor sâmbătă seară, imediat după ce o maşină a explodat din senin într-o intersecţie din Allentown, un oraş cu 100.000 de locuitori din Pennsylvania. Deflagraţia a zguduit clădirile de pe străzile din jur şi a provocat panică, mai ales că trecătorii văzuseră oameni în maşină. Explozia a împrăştiat resturi pe o rază de câteva zeci de metri.

"Din câte ştim în acest moment, sunt trei indivizi decedaţi, toţi de sex masculin. Se lucrează la identificare", a transmis Scott Grim, legist.

Reporter: - Aveţi suspecţi în acest moment?

Citește și
accident
Un bărbat a murit pe loc după ce a intrat cu mașina într-un stâlp, lângă Craiova

Jim Martin, procuror: - Ştim că a fost un incident de natură criminală. Suntem aproape siguri că autorul a fost probabil ucis în incident.

La câteva ore distanţă, poliţiştii au izolat încă un perimetru, aflat la câteva străzi distanţă, fără să precizeze dacă are sau nu legătură cu explozia.

"E un perimetru extins şi avem o mulţime de oameni implicaţi în adunarea probelor şi audierea martorilor. Credem că e un incident izolat, dar nu putem intra în detalii", a explicat Don Robinson, agent ATF.

Autorităţile spun că investighează mai multe ipoteze, dar că nu mai există nicio ameninţare.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult