Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Trailerul documentarului pe care Sean Penn l-a făcut în Ucraina, lansat pe marile ecrane. Când va avea loc premiera | VIDEO

Primul trailer al documentarului „Superpower”, care prezintă războiul din Ucraina, a fost lansat. Premiera filmului va avea loc pe 18 septembrie.    

Trailerul producției pe care Sean Penn a realizat-o în Ucraina include secvențe intense de război și momente importante din activitatea liderului de la Kiev, Volodimir Zelenski, care conduce apărarea împotriva invaziei ruse.

Actorul și regizorul american în vârstă de 63 de ani a început filmările pentru această producție în 2021, cu câteva luni înaintea începerii războiului, cu intenția de a analiza modul în care Zelenski, un fost actor de comedie, a devenit președintele Ucrainei, relatează Kyiv Post, citată de Spot Media.

Proiectul a luat, însă, o altă direcție odată cu începerea războiului. Prima discuție cu Zelenski a avut loc într-un buncăr, în ziua în care Rusia a lansat primul atac masiv cu rachete asupra Kievului, astfel că documentarul s-a transformat într-o analiză a spiritului țării, a poporului și a liderului ei.

Citește și
volodimir zelenski
Ce nu trebuie să facă Ucraina pentru a nu fi abandonată de Occident. Zelenski dă cărțile pe față

Articolul integral, pe Spot Media.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult