Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tigri crescuți ilegal pentru blană și carne, într-o importantă capitală din Europa

Your browser doesn't support HTML5 video.

Orori greu de imaginat că pot avea loc în centrul Europei civilizate s-au petrecut lângă Praga.

Poliția a descoperit, într-o periferie a capitalei cehe, o fermă ilegală de tigri, unde felinele erau măcelărite pentru blană și carne.

Crescătoria ilegală de tigri a fost descoperită astă-vară lângă Praga, dar imaginile au devenit publice abia acum, pentru că investigaţiile în privinţa traficului clandestin cu astfel de animale rare au continuat.

Poliția a descins la 9 locuințe și diferite anexe, inclusiv două standuri de la o piață din capitala cehă. Cel puţin trei suspecți au fost arestați. La așa-zisa fermă de tigri, unde felinele erau crescute doar pentru a fi măcelărite într-un mod barbar, descoperirile i-au șocat chiar și pe poițiștii care au văzut multe în lupta lor cu criminalitatea de toate genurile.

Erau acolo cadavre de tigri şi piei jupuite, dar și vase mari pentru fierberea cărnii şi separarea oaselor.

Citește și
tigru alb la zoo
Bărbat ucis de un tigru alb, la ZOO. De ce intrase în cuşca animalului

Au fost ridicate, de asemena, echipamente folosite pentru obținerea unor așa-numite leacuri tradiționale asiatice, făcute din carne și oase de tigru. Erau deja pregătite recipiente cu asemenea produse care, potrivit unui purtător de cuvânt al poliției, urmau să fie vândute în comunitatea vietnamezilor din Praga.

Operațiunea cu numele de cod „Trofeul” a mobilizat în total 175 de polițiști, inclusiv de la poliția de frontieră, 6 inspectori de la Agenția de Mediu și angajați de la Agenția Veterinară de Stat.

Cehii au colaborat și cu polițiști din Germania, după ce produse obținute, se pare, din carnea și oasele tigrilor măcelăriți lângă Praga au fost confiscate la Stutgart.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult