Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tenismena din China, care acuză un fost vice-premier că a violat-o, este de negăsit

Your browser doesn't support HTML5 video.

La o săptămână după ce jucătoarea de tenis Shuai Peng, în vârstă de 35 de ani, a dezvăluit că a fost violată de un fost vice-premier chinez, sportiva pare să fi intrat in pamant.

Pe 2 noiembrie, Peng a publicat un mesaj lung pe ehivalentul chinezesc al Twitter, în care îl acuză pe Zhang Gaoli, in varsta de 75 de ani, că a violat-o cu 3 ani in urmă. Mărturia jucătoarei a fost ştearsă de cenzură la mai puţin de o jumătate de oră de la publicare.

Nu doar căutările despre Gaoli sau Peng Shuai sunt blocate, dar şi silabe din numele lor sunt respinse. Ba mai mult, cuvântul „tenis” a fost indisponibil mai multe ore după postarea problematică. Din ziua respectivă, nimeni nu mai știe ceva de soarta sportivei, fosta numărul 14 mondial şi câştigătoare a turneelor de la Roland Garros şi Wimbledon la dublu.

Agresorul său, Zhang Gaoli, a fost până la începutul lui 2018 membru permanent al biroului politic al Partidului Comunist Chinez şi, ca atare, unul dintre cei mai puternici şapte bărbaţi din China.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult