Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tatăl unui copil de 2 ani a salvat sute de persoane care înotau în mare, după ce a observat un rechin uriaș din drona sa

David Alphonso, un bărbat originar din Northampton, Anglia, a salvat recent sute de persoane care înotau în largul coastei Australiei de Vest, după ce a observat un rechin uriaș din drona sa.

Bărbatul, de meserie electrician a trebuit să acționeze rapid, după ce a zărit bestia de 6 metri lungime în apele din zona plajei Meelup, informează Mirror.

În momentul în care David a observat rechinul, fiul său în vârstă de 2 ani se bălăcea în apă. Fără să stea pe gânduri, bărbatul și-a sunat soția pe FaceTime și a avertizat-o că în mare se afla un rechin alb uriaș.

Disperată, Kirsty s-a dus să-l scoată pe Sonny din apă și i-a avertizat pe ceilalți oameni de prezența rechinului în apropierea lor.

Salvamarii au închis plaja respectivă timp de patru ore.

Citește și
rechin alb
Un rechin alb uriaș a ucis un bărbat. Bestia i-a smuls capul și l-a mușcat de umeri. Este primul atac mortal din acest an

„Trebuie să fi fost până la 1.000 de oameni pe plajă. Am văzut rechinul la doar 6 metri de cei care se aflau în apă și la 2 metri de țărm. Conturul lui era inconfundabil. Părea atât de amenințător...”, a declarat David, care obișnuiește să filmeze din dronă fauna sălbatică.

În urmă cu opt ani, David și Kirsty au părăsit Marea Britanie pentru a locui în Australia.

David și Kirsty, un cuplu fericit. Foto: Facebook

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult