Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum a reacționat Elon Musk după ce a aflat că tatăl său i-a lăsat însărcinată sora vitregă

Tatăl lui Elon Musk a dezvăluit că are încă un copil cu fiica sa vitregă. Aceasta a născut în urmă cu trei ani, sarcina fiind neplanificată.

Errol Musk, în vârstă de 76 de ani, și fiica sa vitregă, Jana Bezuidenhout, 35 de ani, au împreună o fiică născută în 2019.

În plus, cei doi mai au împreună un băiat născut în 2017 - Elliot Rush, scrie The Independent.

Primul mariaj al lui Errol Musk a fost cu modelul Maye Haldeman Musk, în 1970, cu care are trei copii: Elon, Kimbal și Tosca. Cei doi s-au despărțit în 1979, înainte ca Errol să se căsătorească cu văduva Haide Bezuidenhout.

Mama Janei Bezuidenhout, Heide, și Errol Musk au fost căsătoriți timp de 18 ani și au împreună doi copii. Pe lângă aceștia, Heide mai avea încă trei copii dintr-o căsnicie anterioară. Jana avea vârsta de 4 ani atunci când tatăl lui Elon Musk i-a devenit părinte vitreg.

În momentul în care Jana a rămas însărcinată cu primul copil în 2017, între Errol și Elon Musk a început un scandal de proporții, șeful Tesla fiind furios că tatăl său i-a lăsat însărcinată sora vitregă.

Elon Musk și tatăl său nu au o relație bună în continuare, acesta descriindu-și părintele drept o „ființă umană groaznică”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult