Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Țara unde o televiziune de stat și-a cerut scuze publice după ce a difuzat imagini cu un cuplu care se săruta. VIDEO

O televiziune de stat din Iran a prezentat, vineri, scuze publice după ce a difuzat joi seară imagini cu un cuplu care se săruta, potrivit newarab.com.

Postul TV Nasim, care produce în principal emisiuni de divertisment, a difuzat imagini cu doi tineri care s-au sărutat pentru câteva secunde în timp ce treceau prin faţa unei camere instalate într-un parc din Teheran.

Scena a fost filmată cu ocazia unei emisiuni care utilizează imagini obţinute cu camere ascunse în spaţii publice.

Reprezentabnții postului de televiziune au prezentat scuze pentru "o eroare rezultată din neglijenţa echipei de producţie", potrivit unui comunicat publicat de agenţia locală Isna.

Postul Nasim, care produce în principal emisiuni de divertisment, a deschis o anchetă şi "va acţiona cu fermitate împotriva celor care se fac vinovaţi de această neglijenţă", a adăugat acelaşi comunicat

În Iran, orice contact fizic între un bărbat şi o femeie este interzis în emisiunile televiziunilor de stat. În 2021, un prezentator al postului public de televiziune din Iran a stârnit controverse după ce şi-a îmbrăţişat soţia, şi ea tot prezentatoare TV, într-o emisiune difuzată în direct. Cei doi prezentatori TV şi-au cerut iertare şi au afirmat că nu ştiau că erau filmaţi în direct.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult