Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tânărul din Suceava acuzat de crimă în Belgia a descris timp de 4 ore ororile comise. Ce a arătat la reconstituire

Cazul unui tânăr din Suceava arestat în Belgia pentru crimă a revenit în atenția publică zilele acestea, fiind făcute publice detalii și imagini de la reconstituire.

Alexandru C. ar fi descris cu amănunte cum a acţionat. Reconstituirea a durat patru ore, iar printre cei care au participat se numără şi tatăl tinerei ucise, relatează Monitoriul de Suceava.

Crima s-a produs acum aproape doi ani de zile, însă judecătorii belgieni nu au dat încă vreo sentinţă.

Pe 22 ianuarie 2017, o tânără de 27 de ani a fost găsită moartă pe plaja din Knokke-Heist, o staţiune liniştită din Belgia. Belgianca petrecuse într-un cazino, alături de iubitul ei, iar în jurul orei 4.00 dimineaţa aceasta a părăsit localul singură, spunându-i iubitului că merge pe plaja din apropiere pentru a lua aer.

Iniţial, iubitul femeii a fost considerat suspectul principal de omor. Ulterior, au fost publicate intens în media belgiană imagini cu un tânăr în geacă albastră care s-a plimbat pe plajă în noaptea în care femeia a fost găsită moartă. Tânărul din imagini a fost identificat ulterior în persoana lui Alexandru C., tânărul din Salcea, Suceava. El a fost ridicat de acasă, de la Salcea, în iunie 2017, în baza unui mandat european de arestare emis de autorităţile judiciare din Belgia. 

Tânărul a recunoscut încă de la început că s-a aflat în acea zi la Knokke-Heist, chiar pe plaja unde se bănuieşte că a ucis-o pe tânăra de 27 de ani. Pe parcursul anchetei, cel puţin din ce relatează presa belgiană, suceveanul ar fi recunoscut comiterea faptei. 

Presa belgiană scrie că suceveanul a povestit în faţa anchetatorilor cum a acţionat. Acesta şi-ar fi abuzat sexual victima în două rânduri, inclusiv când nu mai vorbea, ci doar se mişca. Suceveanul ar fi recunoscut şi că a filmat o parte din agresiune, mai susţin ziariştii din Belgia. Acesta a indicat şi cum a târât trupul victimei din nisipul de pe plajă şi până sub dig, unde a fost găsită. 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult