Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tânărul care a scăpat cu viață după atacurile armate în masă din Las Vegas și California

Brendan Kelly era pe ringul de dans când s-a declanșat rafala de focuri de armă, anul trecut, în Las Vegas.

A supraviețuit acelui masacru, iar acum a recunoscut sunetul focurilor de armă, în barul din California, chiar dacă muzica era la un volum ridicat.

În momentul în care a auzit focurile de armă, Kelly a împins la pământ oamenii care se aflau în preajma lui, miercuri noaptea, la Borderline Bar & Grill din Thousand Oaks, California, relatează CNN.

"Imediat ce mi-am dat seama unde se afla amenințarea, am luat cel puțin doi oameni lângă mine și i-am tras spre cea mai apropiată ieșire", a spus el.

Acele persoane au scăpat cu viață, ca și Kelly, în urma incidentului sângeros soldat cu 12 decese. Astfel, Brendan Kelly a devenit membru al unui grup foarte restrâns care a supraviețuit după două împușcături în masă.

Așa cum a făcut și acum un an, Brendan i-a sunat pe cei dragi să le spună că a supraviețuit.

"Cred că îi datorez asta lui Dumnezeu", a spus el.

12 persoane au fost ucise de un bărbat înarmat care a deschis focul într-un bar-discotecă miercuri noapte. în sudul statului american California. în timpul unei petreceri studenţeşti.

Autorul atacului, Ian David Long, în vârstă de 28 de ani, este un fost militar care a făcut parte din corpul de elită al puşcaşilor marini şi era cunoscut de poliţie ca având probleme psihice.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult