Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tânără model, unul din „asasinii lui El Chapo”, a fost găsită moartă în condiții suspecte

Claudia Ochoa Felix, cunoscută sub numele de ”Împărăteasa Antraxului” a fost găsită moartă, chiar în patul iubitului său.

Femeia de 35 de ani conducea grupul ”Los Antrax”, aripă a cartelului de droguri Sinaloa, a fost găsită moartă într-o casă din orașul mexican Culiacan.

Martorii spun că în acea noapte, femeia s-ar fi întors acasă cu un bărbat necunoscut, care a încercat apoi să ceară ajutor când a văzut că aceasta nu se mai trezește.

Potrivit primelor informații, Claudia ar fi murit din cauza unor probleme respiratorii, însă o investigație a fost demarată în acest sens. Cu toate aceste, sunt și voci care spun că femeia ar fi murit din cauza unei supradoze de droguri. Însă autopsia va stabili cauza exactă a morții, potrivit Mirror

Claudia a negat întotdeauna că ar fi avut vreo legătură cu vreo activitate criminală, în ciuda relațiilor sale cu liderii cartelului Sinaloa. Cartelul a fost condus de „El Chapo” până în 2016, iar ulterior de fii şi locotenentul acestuia, „El Mayo”.

Citește și
el chapo
El Chapo a făcut apel la condamnarea sa pe viață. Cât ar putea dura procesul

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult