Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tânără din Moldova, ucisă de soțul gelos în Italia. "Te omor, apoi mă sinucid"

O tânără de 36 de ani din Republica Moldova a fost ucisă în Italia de soțul ei, după o criză de gelozie.

Zinaida Solonari, originară din localitatea Basarabeasca, din Republica Moldova, locuia de mai mult timp în Cologna del Serio, alături de soțul ei, Maurizio Quattrichni, 47 de ani. Cei doi aveau împreună două fiice, de 8 și 12 ani.

După 13 ani de căsnicie, femeia a înțeles că soțul ei putea deveni periculos. De aceea, săptămâna trecută a chemat carabinierii, care după ce au analizat situația, au sfătuit-o pe aceasta să părăsească locuința și să se mute la o rudă, potrivit repubblica.it.

Tânăra a urmat sfatul ofițerilor și s-a mutat alături de cele două fiice la sora ei, care locuia în apropiere, însă nu i-a făcut plângere soțului agresiv, în speranța că asituația se va împunătăți în timp. Însă acest lucru nu s-a întâmplat, iar în seara de sâmbătă spre duminică, bărbatul a așteptat-o în fața locuinței surorii ei cu un cuțit și a înjunghiat-o de două ori, femeia murind pe loc.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul era extrem de gelos și o suspecta pe soția sa că are un amant. "Dacă mă părăsești, te omor și apoi mă sinucid", i-a spus bărbatul soției sale după ultima lor ceartă.

Citește și
carabinieri
Doi români, închişi pe viață în Italia. De ce şi-au ucis verişoara sub ochii copilului ei

Maurizio Quattrichni a fugit imediat de la locul crimei, însă polițiștii au reușit să îl găsească după aproximativ 16 ore de căutări. Acum, bărbatul este anchetat pentru omor deosebit de grav și se află într-o închisoare din Bergamo.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult