Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tânăra care a ajuns să-și piardă memoria la fiecare 2 ore, după un accident. „E ca un film”

La fiecare două ore, memoria unei adolescente din Illinois, SUA, se resetează. când se trezește în fiecare dimineață, Riley Horner crede că este 11 iunie, ziua în care a primit o lovitură puternică în cap.

”Am un calendar pe ușă. Mă uit și văd că e septembrie și rămân uimită”, a mărturisit fata pentru un post local, relatează abc7chicago.com.

Ea a fost lovită din greșeală în cap în timpul unui concert și după numeroase stări de rău și vizite la spital, simptomele ei rămân în continuare un mister medical.

Primul doctor pe care l-a consulat i-a spus lui Riley că are o contuzie și a trimis-o acasă.

”Ne spun că nu este nimic în neregulă din punct de vedere medical. Nu pot vedea nimic la RMN sau la CT. Nu este nicio sângerare, nu este nicio tumoră”, afirmă mama fetei.

Pentru a putea trăi o viață cât mai normală, Riley cară după ea un carnețel și un pix pentru a-și nota evenimentele de peste zi, având în vedere că nu își poate aminti nici măcar unde este dulapul ei de la școală.

Iar ca să poată ține pasul cu învățatul, ea își ia notițe detaliate, face poze cu telefonul și își setează o alarmă la fiecare 2 ore pentru a recapitula totul.

„Fratele meu a murit săptămâna trecută și probabil ea nu are nicio idee. Îi spunem în fiecare zi, dar ea nu are nicio idee”, a mai spus mama lui Riley.

„Oamenii nu înțeleg. Este ca un film”, a mărturisti tânăra.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult