Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tânăr filmat întins pe o canapea pusă pe acoperișul unei mașini, în trafic. Imaginile au devenit virale VIDEO

Un șofer din Italia a fost amendat după ce pe rețelele sociale au apărut imagini în care se vedea cum transporta pe acoperișul mașinii sale o canapea, pe care stătea întins un tânăr.  

Un incident neobișnuit a avut loc în Catania, unde un șofer de 41 de ani a fost amendat cu câteva sute de euro și puncte deduse din permisul de conducere după ce a fost filmat într-o ipostază cu totul inedită, scrie Rotalianul.

În imaginile devenite în scurt timp virale poate fi văzut un tânăr care stă întins relaxat pe o canapea amplasată pe acoperișul unui vechi Fiat Panda, în timp ce mașina se deplasa prin oraș.  

Șoferul a spus că nu și-a dat seama că prietenul lui s-a urcat pe canapeaua de pe mașină

Scena a fost surprinsă de un alt participant la trafic, care a postat videoclipul pe TikTok, unde a generat rapid o mulțime de vizualizări și a stârnit reacții amestecate printre utilizatori.

Citește și
mașină asfalt
Surpriză uriașă pentru un șofer care și-a lăsat mașina pe o stradă care urma să fie asfaltată. Cum și-a găsit autoturismul

Polițiștii s-au autosesizat și l-au identificat rapid pe șofer, care le-a spus că ducea canapeaua acasă cu mașina soției și nu și-a dat seama că prietenul care îl ajuta s-a urcat pe aceasta. Oamenii legii nu l-au crezut și l-au amendat cu câteva sute de euro. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult