Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Susținătorii lui Navalny au publicat o serie de imagini cu presupusa reședință de pe litoral a lui Vladimir Putin

Echipa de investigații a lui Alexey Navalny care operează în străinătate a publicat un nou raport dedicat „Palatului lui Vladimir Putin” – un conac situat pe litoralul de la Marea Neagră care este în construcție în Gelendzhik, scrie Meduza.io.  

În urmă cu exact un an și o zi, Team Navalny a publicat un raport de investigație despre reședință care a atras peste 121 de milioane de vizualizări. În aceste noi dezvăluiri, susținătorii liderului opoziției întemnițat spun că au obținut fotografii reale ale interiorului palatului.

Imaginile aparent se potrivesc cu machetel 3D de anul trecut, care au fost create folosind planuri și cataloage de mobilier (inclusiv un design pentru o camera care are și un stâlp striptease).

Echipa lui Navalny nu aa precizat când și cum au fost făcute aceste fotografii, dar a clarificat că imaginile au fost înregistrate înainte ca o echipă de jurnaliști de la postul de televiziune de stat Rossiya-1 să transmită din complex și să arate clădirea încă în construcție.

După ce raportul de investigație al echipei Navalny din ianuarie 2021 a fost publicat, Kremlinul și mai multe agenții federale au negat orice rol în proprietatea de la malul Mării Negre din Gelendzhik.

Arkady Rotenberg, un om de afaceri și prieten de multă vreme al lui Vladimir Putin, a revendicat ulterior proprietatea asupra reședinței, despre care a spus că este în curs de remodelare pentru a servi drept „hotel de apartamente”.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult