Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Surpriză uriașă pentru o femeie cu trei copii. Rămasă pe drumuri, aceasta a primit cadou o casă complet utilată

Your browser doesn't support HTML5 video.

Pentru o mamă singură cu trei copii din statul american Ohio, Moș Crăciun a venit mai devreme și i-a adus un cadou neprețuit pentru ea și familia ei.

 

Rămasă pe drumuri după ce și-a pierdut locuința, femeia a primit o casă nouă, de la o clientă pe care o servea zi de zi la gogoșeria unde lucrează.

Ebony Johnson, o tânără mamă dintr-un orășel american, are toate motivele de bucurie. Urmează să se mute împreună cu cei trei copii ai ei într-o casă nouă, complet utilată. Până de curând familia dormea pe unde apuca.

Ebony Johnson: "Vă mulțumesc din suflet, Dumnezeule... Vă mulțumesc mult, mult de tot pentru că mă ajutați".

Femeia pe care o îmbrățișează este cea care a reușit această minune. Prietenia lor a început acum trei ani, la o gogoșerie. Tânăra lucrează acolo, iar Suzanne e printre clienții ei fideli.

Citește și
femeie luptat leopard
O femeie și-a salvat fiul din colții unui leopard luptându-se cu animalul

Suzanne Burke: "Merg acolo în fiecare dimineață, Ebony lucrează la drive-thru de trei ani și și-a făcut întotdeauna treaba într-un mod incredibil".

În urmă cu ceva vreme, tânăra mamă a trecut prin momente grele: a fost dată afară din locuință și a fost nevoită să lipsească săptămâni întregi de la lucru.

Suzanne Burke: "Când a trecut prin aceste momente grele, am vrut să văd dacă pot să o ajut să-și îmbunătățească viața ei și a copiilor și să mă asigur că au un acoperiș deasupra capului, ca să poată să ofere mai departe servicii excelente la gogoșerie".

Și a avut succes: a contactat mai multe organizații care au ajutat familia să-și găsească o casă și a încheiat un parteneriat cu un designer de interior și cu o companie de mobilă, care au utilat locuința.

Iar copiii sunt la fel de entuziasmați ca și mama lor: "E atât de frumos, atât de frumos! Aceasta este sufrageria noastră mobilată complet".

Cu o casă complet mobilată, Ebony spune acum că ea și copiii ei pot avea un Crăciun fericit și se pot bucura în voie de sărbători.

Ebony Johnson: "Sunt atât de recunoscătoare că suntem înapoi în casa noastră...".

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult