Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Supraviețuirea miraculoasă a unei fetițe în timpul masacrului din Thailanda. Gestul care a salvat-o de la moarte

O fetiță în vârstă de trei ani a supraviețuit în mod miraculos, în urma masacrului de joi de la o grădiniță din Thailanda, când zeci de oameni au fost uciși, printre care peste 20 de copii.

Nong Am se afla în camera de somn cu alți copii când fostul polițist Panya Khamrab, în ​​vârstă de 34 de ani, a intrat trăgând cu o armă într-un atac care a șocat lumea, notează Daily Mail.

În mod uimitor, fetița a dormit în continuare cu pătura trasă deasupra capului. În timp ce ceilalți copii au intrat în panică și au fost uciși de atacator, fetița a scăpat, pentru că atacatorul nu a observat-o sub pătură.

Unchiul lui Nong Am, Wutthichai Baothong, a spus că ea a fost singura din clasă care a supraviețuit: „Este un miracol de la Dumnezeu”.

După masacrul de joi, oamenii au început să ofere detalii despre victime și să publice imagini sfâșietoare de la fața locului. Printre imaginile postate se numără una cu cadavrele unor frați gemeni, dar și una cu o femeie însărcinată în opt luni. Weerapat și Weeraphon Nuatkao, ambii în vârstă de trei ani, și profesorul Supaporn Pramongmuk s-au numărat printre cei uciși în masacrului.

„Aș dori să mulțumesc pentru sprijinul oferit mie și familiei mele”, a transmis Seksan Srirach, soțul femeii. „Te rog să fii un profesor în ceruri, iar tu, copilul meu, te rog să ai grijă de mama ta din ceruri”, a continuat el. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult