Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Striperul milionar care a vrut să-și omoare fosta iubită cu toporul, găsit mort în celulă. Detaliile sunt șocante

Fostul patron al trupei de striptease masculin Dreamboys, milionarul David Richards, a fost găsit mort în celula sa, unde a fost închis după ce a încercat să-și omoare fosta iubită și mamă a copiilor săi cu un topor.  

Fostul boxer și om de afaceri David Richards, fondatorul trupei de striperi Dreamboys, a fost găsit mort în celula sa de la penitenciarul din Nottinghamshire, unde ispășea pedeapsa de 27 de ani de închisoare primită după ce a încercat să-și ucidă fosta iubită, scrie Daily Star.

În aprilie 2022, bărbatul a încercat să o omoare pe modelul Alex Alam cu un topor, după ce a văzut-o sărutându-l pe Kirk Norcross de la TOWIE, în fața casei ei din Stock, Essex.

Femeia i-a spus fostului iubit, cu care are doi copii, să plece de acolo, dar acesta s-a întors în scurt timp și a atacat-o cu sălbăticie.

Citește și
Criminalul din Bran și-a recunoscut parțial faptele. Detalii și imagini de azi de la locul dublului asasinat
Criminalul din Bran nu recunoaște arma crimei. Detalii și imagini de azi de la locul dublului asasinat

În ianuarie 2023, David Richards a fost condamnat la 27 de ani închisoare, iar zilele trecute, la penitenciarul unde era încarcerat s-a dat alarma, după ce milionarul a fost găsit mort în celula sa.  

O anchetă independentă a început de urgență în închisoarea de categoria B, deținută de compania franceză Sodexo. După tulburătoarea descoperire, întreaga aripă a penitenciarului, în care se mai află peste 900 de deținuți, a fost complet carantinată.

Femeia a avut nevoie de 100 de copci după atac

”Este un șoc uriaș. Cazul lui Richards a avut o mare expunere publică și așa că a ținut capul jos de când a ajuns la închisoare”, a declarat o sursă pentru publicația citată.

Imediat după atac, modelul în vârstă de 32 de ani i-a trimis un mesaj celui cu care tocmai se sărutase, Kirk Norcross: ”Sunt pe moarte, m-a ucis, m-a făcut”. L-a implorat apoi pe acesta să se întoarcă pentru a-i salva pe cei doi copii: ”Te rog să-mi iei copiii! El ne va termina”.

Fostul star de la Big Brother, modelul Alex Alam a fost lovită cu toporul în cap de fostul iubit și tatăl copiilor ei, înainte ca acesta să încerce să o și sugrume. Femeia a suferit trei fracturi craniene și a avut nevoie de 100 de copci.

David Richards, el însuși fost striper, a fondat în anii 80 trupa de striptease masculin Dreamboys, pe care a vândut-o în 2019 cu 1,5 milioane de euro, a fost condmnat în ianuarie 2023 la 27 de ani de închisoare pentru tentativă de omor.

”Am fost trădată dincolo de orice închipuire de omul cu care am ales să am copii”, a spus Alex Alam după aflarea condamnaării fostului iubit.  

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult