Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Spray-ul flatulent care a băgat șase copii în spital și a închis școala o săptămână întreagă

Un elev de liceu din Texas a băgat șase dintre colegii săi în spital, după ce a folosit un spray de pârțuri în sala de clasă, au anunțat, vineri, autoritățile.  

Elevul a mărturisit că a făcut această farsă, după ce pompierii și echipele de intervenție în caz de incendiu au petrecut trei zile investigând o posibilă scurgere de gaze, la liceul Caney Creek, scrie New York Post.

„Un elev a mărturisit că a adus cu el un spray de pârțuri foarte concentrat, pentru a face o farsă, numit Hensgaukt Fart Spray”, a declarat un reprezentant al echipei de pompieri și salvare din Caney Creek.

Mirosul a fost detectat inițial, miercuri, ceea ce a dus la evacuarea rapidă a tuturor elevilor.

Primii care au intervenit au cercetat clădirea cu echipamente de detectare a gazelor, dar nu au reușit să localizeze niciun fel de scurgere, au mai declarat pompierii.

Citește și
politia
Alarmă la Casa Județeană de Pensii din Alba Iulia, unde s-ar fi pulverizat accidental spray lacrimogen

Elevii s-au întors la cursuri a doua zi, în ciuda mirosului persistent.

În acea zi, șase elevi au fost spitalizați, după ce au suferit dureri de cap severe din cauza mirosului, a declarat șeful pompierilor din Caney Creek, Raymond Flannelly, pentru KHOU-11. Cel puțin alte opt persoane au declarat că s-au simțit rău.

Școala a fost nevoită să-și închidă cursurile toată săptămâna, în ciuda faptului că pompierii au confirmat siguranța calității aerului din clădire.

Farsorul a mărturisit, în cele din urmă, vineri, că a folosit spray-ul pentru pârțuri.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult