Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Soția lui Mark Zuckerberg a dezvăluit cum s-au cunoscut. ”Credeam că n-o să facă nimic în viață”

Your browser doesn't support HTML5 video.

"N-o să facă nimic în viaţă". Aşa gândea viitoarea soţie a lui Mark Zuckerberg, înainte ca acesta să devină bogat şi celebru.

Ea a povestit într-un interviu pentru CNN că acesta i s-a părut cam neserios şi că nu i-a făcut o impresie bună când a invitat-o prima oară la film.

Ce-i drept, asta se întâmpla în 2003, cu un an înainte ca Zuckerberg să înfiinţeze cea mai populară reţea de socializare din lume.

S-a dus totuşi la film cu el şi, spre încântarea ei, s-a dovedit că îl judecase greşit.

Priscilla Chan l-a întâlnit pe Mark Zuckerberg pe când erau amândoi studenţi la Harvard. Ea era conştiincioasă, el, mai deloc.

"Ne-am întâlnit la o petrecere la Harvard. Prietenii lui îi organizaseră petrecerea pentru că se temeau că s-ar putea să fie dat afară de la şcoală. Prima noastră întâlnire adevărată a fost după vreo săptămână", povestește Priscilla Chan.

Citește și
Mark Zuckerberg,
Zuckerberg spune că Facebook nu va interzice subiecte precum „Negarea Holocaustului”

Priscilla povesteşte că Mark a rugat-o să iasă cu el cât mai are timp, adică până nu e exmatriculat. Apoi, fiindcă o plăcea, i-a propus să prelungească întâlnirea, deşi avea examen a doua zi.

"M-am gândit că mă simt bine şi, chiar dacă el n-o să facă mare lucru în viaţă pentru că e leneş, eu pot să mă bucur de seara respectivă. Aşa că am fost de acord şi restul e istorie", a continuat aceasta.

S-a dovedit o alegere bună. 15 ani mai târziu, sunt căsătoriţi şi au împreună două fetiţe. Şi, contrar aşteptărilor, Mark a realizat câte ceva în viaţă: reţeaua fondată de el are peste două miliarde de utilizatori, iar el are o avere de aproape 70 de miliarde de dolari. Ce ştie însă fiica sa cea mare, de aproape de patru ani?

Priscilla Chan: - Max ştie că eu lucrez la fundaţie. Tati lucrează la o librărie.

Reporter: - De ce crede asta?

Priscilla Chan: - I-am zis de Facebook şi ea crede că e o librărie.

Priscilla Chan consideră că viaţa ei ar fi fost un miracol şi dacă nu l-ar fi întâlnit niciodată pe Mark.

"Bunicii mei erau comercianţi în Saigon. A venit războiul şi au fost persecutaţi. Singura soluţie a fost să-şi urce copiii în bărci şi să-i trimită pe mare, sperând că vor avea şanse dincolo", povestește aceasta.

Oameni simpli, părinţii Priscillei au făcut totul pentru ca ea să-şi continue studiile. A terminat Medicina şi este medic pediatru. Cu ajutorul fundaţiei înfiinţate de ea şi Mark, are un plan ambiţios: vrea să găsească leac pentru toate bolile în următoarele decenii.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult