Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Soția lui Aleksei Navalnîi, Iulia Navalnaia, a plecat din Rusia în Germania

Iulia Navalnaia, soţia opozantului Aleksei Navalnîi, a plecat cu un avion din Rusia în Germania, potrivit unei surse citate de agenţia rusă de presă Interfax, relatează Reuters.

Conform surselor consultate de agenţia rusă, Iulia Navalnaia s-a îmbarcat pe aeroportul moscovit Domodedovo într-un avion cu destinaţia Frankfurt. Dar avocaţii ei au spus agenţiilor RIA Novosti şi TASS că nu au cunoştinţă despre o plecare a clientei lor în Germania.

Aleksei Navalnîi a fost arestat la revenirea sa în Rusia, la 17 ianuarie, după ce a primit îngrijiri timp de cinci luni în Germania, în urma unei presupuse otrăviri cu un agent neurotoxic de tip noviciok, în august, de care-l acuză pe Vladimir Putin şi FSB-ul. Kremlinul dezminte că ar fi jucat vreun rol, conform News.ro.

La 2 februarie, el a fost condamnat la doi ani şi opt luni de închisoare cu privire la încălcarea eliberării condiţionate într-un caz de deturnare de fonduri, prin comutatea pedepsei de trei ani şi jumătate de închisoare cu suspendare la care a fost condamnat în 2014.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult