Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Somalez salvat în ultima clipă de la deportare în UK. Cine era de fapt bărbatul

Un somalez care urma să fie deportat din Marea Britanie, însă pasagerii avionului în care a fost urcat au oprit procesul, a fost condamnat pentru viol și ar fi avut legături cu ISIS, relatează Daily Mail.

Yaqub Ahmed, în vârstă de 29 de ani, urma să fie deportat din Marea Britanie. Bărbatul a fost îmbarcat într-o aeronavă Turkish Airlines care urma să zboare din Londra, Heathrow, spre Turcia. La bordul avionului a făcut scandal, ceilalți pasageri, sărindu-i în ajutor, au cerut să nu fie expulzat. Incidentul din avion a fost filmat de călători cu telefoanele. ”Luați-l din avion!” și ”Este separat de familia lui!” sunt câteva dintre reacțiile călătorilor, surprinse în înregistrări, relatează Daily Mail.

Într-un final, agenții care îl însoțeau au cedat și au l-au coborât din avion.

Tabloidul britanic susține că Yaqub Ahmed a fost condamnat la 9 ani de închisoare pentru violarea unei tinere de 16 ani, împreună cu un grup de tineri, fapt petrecut în 2007, în Leicester Square, Londra. Totodata, sursa citată menționează că barbatul era prieten cu un individ care s-a alăturat Statului Islamic.

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult