Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Șocant. Un soldat a împușcat mortal un politician pe care chiar el îl păzea, apoi s-a sinucis

Un soldat al armatei naționale a Ugandei a împușcat și ucis un ministru al guvernului pe care chiar el ... îl păzea.  

Potrivit BBC News, colonelul în retragere Charles Okello Engola, care era ministru adjunct pentru egalitatea de gen și muncă, a fost împușcat marți dimineață la domiciliul său.

Nu este, încă, foarte clar dacă a existat o ceartă între soldat și colonelul Engola.

Soldatul, care nu a fost încă identificat oficial, s-a împușcat apoi și a murit.

Înainte de a întoarce arma spre el însuși, unii martori oculari susțin că soldatul s-a plimbat prin cartier trăgând focuri de armă în aer.

Informațiile inițiale sugerează faptul că mai multe persoane ar putea fi rănite, iar înregistrările video de pe rețelele de socializare au arătat localnicii adunându-se la fața locului în stare de șoc.

Citește și
ebola
Uganda confirmă primul caz de Ebola din estul ţării, pe măsură ce focarul se extinde

Colonelul Engola era un oficial guvernamental de rang înalt, iar anterior a ocupat funcția de ministru adjunct al apărării.

Președintele parlamentului Ugandei a confirmat decesul colonelului Engola într-o scurtă declarație, în timp ce prezida ședința de dimineață.

"În această dimineață am primit vestea tristă că Hon Engola a fost împușcat de garda sa de corp și, după aceea, s-a împușcat singur. Fie ca sufletul său să se odihnească în pace. Acesta a fost planul lui Dumnezeu. Nu putem schimba nimic", a declarat Anita Among în fața deputaților marți.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult