Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Simbolul secret din clipul în care prințesa Kate anunță că are cancer. Trucul a fost folosit chiar de regina Elisabeta a II-a

Clipul în care prințesa Kate anunță că face chimioterapie a fost în detaliu analizat de exeperți. În imagini sunt mai multe simboluri secrete care transmit un mesaj puternic.  

Prințesa de Wales s-a adresat cu curaj națiunii, săptămâna trecută, printr-un clip filmat în curtea castelului Windsor. Relaxată și îmbrăcată lejer, Kate a anunțat că suferă de o boală cruntă. Cadrul în care au fost filmate imaginile este însă unul relaxat – prințesa stă pe bancă, în aer liber, iar în spatele ei are un peisaj primăvăratic.

În fundal se pot zări și o mulțime de narcise aurii, și nu întâmplător. Nu numai că narcisa este floarea națională a Țării Galilor, dar este, de asemenea, o floare asociată de mult timp cu pacienții și supraviețuitorii cancerului.

În finalul discursului Kate a spus că se gândește și că este alături de „toți cei ale căror vieți au fost afectate de cancer", subliniind că nu sunt singuri în această luptă cu boala.

Citește și
printesa kate
Gestul subtil făcut de prințesa Kate în momentul în care a anunțat că are cancer. Imaginile, analizate de experți

Ca simbolism, narcisa este o floare a speranței, fiind una dintre primele flori ale primăverii și semnalează faptul că zilele de iarnă au trecut.

„Narcisele din spatele lui Catherine mi-au amintit de cele văzute la discursul Reginei „Ne vom întâlni din nou" adresat națiunii în timpul epidemiei de Covid-19 din 2020. A fost un discurs pe care milioane de oameni nu îl vor uita niciodată. A fost atât de plin de emoție, încât a atins cu adevărat coarda sensibilă a oamenilor”, spune fotograful regal Arthur Edwards, conform The Sun.

Catherine și-a încheiat discursul implorându-i pe toți cei afectați de cancer să nu-și „piardă credința sau speranța".

„Nu sunteți singuri", a spus Kate în încheiere.

Atât regretata regină, cât și Kate au vorbit direct în fața camerei, singure, asta transmițând un mesaj extrem de puternic.

Amândouă s-au folosit de narcise pentru a simboliza faptul că, la fel ca iarna care se transformă în primăvară, urmează vremuri mai bune.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult