Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Silvio Berlusconi are o nouă iubită, cu 53 de ani mai tânără decât el. Cum arată Marta Fascina

Relaţia care a durat aproape zece ani între fostul premier italian Silvio Berlusconi, 83 de ani, şi Francesca Pascale, 34 de ani, s-a terminat, a anunţat miercuri cotidianul Il Giornale, potrivit dpa.

"Nu există nicio relaţie romantică (între Berlusconi şi Pascale) şi nu formează un cuplu", a afirmat ziarul deţinut de familia Berlusconi, citând un comunicat al echipei fostului premier.

"Între Silvio Berlusconi şi Francesca Pascale există o relaţie de prietenie şi afecţiune", se mai arată în comunicat.

Anunţul are loc în urma publicării unui articol în revista pentru femei "Diva e Donna" în care Berlusconi apare alături de o femeie identificată de mass-media italiană ca fiind Marta Fascina, parlamentar în vârstă de 30 de ani, membră a formaţiunii Forza Italia. (Imagini în galeria foto)

Francesca Pascale, care este cu 49 de ani mai tânără decât Berlusconi, a ţinut prima pagină a ziarelor de-a lungul anilor exprimându-şi opinia despre chestiuni care nu sunt în mod normal asociate cu fostul premier, inclusiv drepturile homosexualilor.

Anul trecut, ea şi-a declarat susţinerea pentru "Sardines", o mişcare civică care a început să combată popularitatea în creştere a partidului de extremă dreaptă Liga, aliat al Forza Italia.

Berlusconi, a cărui carieră politică a fost afectată de acuzaţii de corupţie şi scandaluri sexuale, se confruntă de câţiva ani cu probleme de sănătate. El a suferit o operaţie pe cord în 2016, iar în 2019 a fost supus altor două intervenţii chirurgicale - pentru hernie inghinală şi obstrucţie intestinală.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult