Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Și-au cumpărat bilete de avion cu mai puțin de 10 lei după o eroare apărută în sistem. Ce decizie a luat compania

Transportatorul chinez China Southern Airlines a anunțat joi că va onora vânzarea de bilete la prețuri de până la 1,30 dolari care au fost achiziționate în timpul unei erori tehnice, scrie CNN.

Consumatorii au început să raporteze pe rețelele sociale chineze în jurul orei 20:00 miercuri că multe zboruri către și dinspre metropola de sud-vest Chengdu erau disponibile la 10, 20 sau 30 de yuani (1,37 dolari - 4,12 dolari) în aplicația China Southern.

O captură de ecran care circula online a arătat un bilet de la Chengdu la Beijing la prețul de doar 10 yuani (1,37 dolari), comparativ cu prețul minim normal de 400 până la 500 de yuani (aproximativ 55 – 69 dolari).

Alte capturi de ecran online au indicat că prețurile ieftine au fost oferite timp de aproximativ două ore în aplicația operatorului de transport, precum și pe mai multe platforme de rezervare a biletelor, inclusiv liderul de piață Trip.com.

Pe lângă acest preț, cumpărătorii au fost obligați să plătească cel puțin 110 de yuani (15 dolari) în taxe de aeroport și suprataxe pentru combustibil.

„Pasagerii le pot folosi”, a spus China Southern, cu sediul în Guangzhou, cu condiția ca biletele să fi fost deja plătite și emise.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult