Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Și-a strangulat mama cu o eșarfă, apoi i-a pus cadavrul într-o valiză și s-a dus la o secție de poliție

O fizioterapeută a fost arestată pentru crimă, după ce s-a prezentat la o secție de poliție din India cu cadavrul mamei sale într-o valiză.  

Sonali Sen a intrat, luni, în secția de poliție din Bengaluru, statul Karnataka, cu o valiză în care se afla cadavrul ghemuit al unei femei, scrie Mirror.

Tânăra, în vârstă de 39 de ani, ar fi recunoscut în fața poliției că și-a strangulat mama în vârstă de 71 de ani, identificată în rapoarte ca fiind Biva Pal, până la moarte cu o eșarfă, iar înainte i-ar fi administrat somnifere, în timp ce fiul ei se afla în casă.

De asemenea, ea ar fi ascuns în valiză, împreună cu cadavrul, o fotografie înrămată a răposatului soț al mamei sale.

„Sonali Sen i-a administrat mamei sale aproximativ 20 de somnifere, luni dimineața. După ce [aceasta] s-a plâns de dureri de stomac ca urmare a ingerării pastilelor, a fost apoi strangulată până la moarte de propria fiică”, a declarat un oficial de rang înalt.

Citește și
Politia
Mai mulți polițiști din Texas, alertați din cauza unei presupuse crime. Ce au găsit, în schimb, la locul „faptei”

„Ieri, în jurul orei 11-11:30, femeia și-a sugrumat mama cu o eșarfă, în momentul în care soțul ei plecase la muncă la o companie din oraș, cu sediul în Hebbagodi”, a declarat șeful poliției locale, C.K. Baba.

Sen lua medicamente pentru tensiune arterială, dar nu este cunoscută ca având boli psihice.

Poliția crede că, în calitate de mamă a unui fiu autist, este posibil ca ea să fi fost supusă unui stres sever în acel moment, în timp ce locuia cu fiul și soțul ei, dar și cu mama și soacra acesteia.

„Sen este singurul copil al familiei. Ea a avut grijă de mama ei în ultimii cinci ani. Victima suferea de afecțiuni medicale. Când a avut loc crima, soacra și copilul ei erau, de asemenea, prezenți în casă, dar într-o altă cameră”, a mai declarat șeful poliției locale.

Potrivit poliției, între Biva și socrii lui Sen au existat certuri frecvente.

Potrivit anchetei, Biva îi spusese recent fiicei sale că vrea să își pună capăt zilelor din cauza presupusei hărțuiri din partea socrilor.

Sen este acum anchetată pentru crimă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult