Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Și-a obligat soțul să facă test poligraf de fiecare dată când venea acasă. Ce i-a mai interzis femeia să facă

O femeie a vorbit despre motivul pentru care și-a obligat soțul să facă test poligraf de fiecare dată când se întorcea acasă din oraș.  

Debbi Wood, care a mai fost căsătorită de două ori și care a fost supranumită de atunci „cea mai geloasă femeie din lume”, a recunoscut că a mers să cumpere un test poligraf pentru soțul ei, pentru a-l testa de fiecare dată când se întorcea acasă din oraș, scrie Uniland.

Totul a pornit atunci când cei doi au început să se întâlnească, locuiau departe unul de celălalt și nu își oficializaseră relația, iar Steve se mai vedea și cu altcineva.

Pe lângă faptul că femeia îl obliga de fiecare dată să facă un test poligraf, Steve era supus și unor restricții în ceea ce privește ceea ce are voie să vadă la televizor.

„Într-o seară, la televizor a apărut o reclamă la un aparat de ras pentru femei și m-am panicat la gândul că Steve se uita la model. Singurul lucru care m-a liniștit a fost să-i interzic să se uite la orice program în care apar femei”, a spus Debbi.

Citește și
asistenta omorata
Crima din București care a provocat oroare judecătorilor. „Metode inumane și inutile de chinuire, ferocitate și sadism”

Ea a explicat că poate „înțelege un bărbat care admiră pe cineva frumos, pentru că toate femeile au o frumusețe interioară și una exterioară”, dar are o problemă atunci când bărbații încep să aibă fantezii sexuale cu o altă femeie.

Totuși, există o explicație pentru motivul pentru care Debbi simte o gelozie atât de puternică față de partenerul ei. Pe lângă faptul că a avut „relații toxice” în trecut, Debbi dezvăluie că a fost diagnosticată cu o „afecțiune medicală recunoscută” numită „sindromul Othello”.

Sindromul Othello este o tulburare psihotică caracterizată prin iluzia infidelității sau geloziei și apare adesea în contextul unor tulburări medicale, psihiatrice sau neurologice, conform Bibliotecii Naționale de Medicină.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult