Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Și-a lăsat fetița să moară sufocată în mașină în timp ce ea făcea sex cu șeful în casă

O fostă polițistă din SUA riscă 20 de ani de închisoare pentru că și-a lăsat copilul să moară sufocat într-o mașină încinsă în timp ce ea făcea sex cu șeful ei.

Cassie Barker, o fostă polițistă din Mississippi, si-a admis luni vinovăția la acuzația de neglijență criminală în cazul morții fetiței ei de 3 ani. Faptele s-au petrecut în 2016 când Cassie și-a lăsat copilul încuiat în mașina ei de poliție, în timp ce ea întreținea relații sexuale cu un superior, în locuința acestuia, relatează CBS News.

Practic femeia, pe atunci agent de poliție, s-a dus la finalul turei să discute cu supervizorul ei, Clark Ladner, dar a ajuns să facă sex cu el. Apoi a adormit în locuința acestuia timp de 4 ore. În tot acest timp, fetița ei era încuiată în mașină cu aerul condiționat pornit.Doar că aparatul nu scoatea aer rece iar afară erau în jur de 37 de grade Celsius. Când s-a reîntors la mașină, și-a găsit fiica inconștientă, cu o temperatură a corpului de 41 de grade Celsius. Medicii nu au putut să o salveze. Fetița a mai fost lăsată singură în mașină și în trecut iar procurorii cer o pedeapsă de 20 de ani de închisoare. Sentința va fi anunțată în cazul ei pe 1 aprilie.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult