Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Serghei Şoigu, în inspecție la garnizoanele din zona arctică ale Flotei de Nord. Nave de război, trimise în Oceanul Arctic

Ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu, a inspectat garnizoanele arctice îndepărtate ale Flotei de Nord, a anunţat ministerul sâmbătă.  

În acest timp, un detaşament de nave de război a fost trimis în Oceanul Arctic pentru a îndeplini sarcini, transmite Reuters.

Şoigu a inspectat infrastructura militară, precum şi „pregătirea pentru acţiuni de protecţie şi apărare a instalaţiilor critice”, a spus ministerul pe aplicaţia de mesagerie Telegram.

Un detaşament de nave de război, inclusiv distrugătorul vice-amiral Kulakov, nava de debarcare Alexander Otrakovski şi remorcherul de salvare Altai au mers în Arctica, a spus ministerul.

Nu este clar când a vizitat Şoigu Flota de Nord.

Citește și
Serghei Şoigu
Şoigu: Rusia îşi va consolida forţele în vest pentru a contracara ameninţarea NATO. Occidentul duce un război prin procură

Vineri a început antrenamentul militar, menit să elaboreze acţiuni pentru a proteja suveranitatea Rusiei în apele Rutei Mării Nordului, a anunţat flota, conform news.ro.

Ca parte a antrenamentului de luptă, avioanele de interceptare MiG-31 au efectuat apărare aeriană, recunoaştere aeriană şi acoperire pentru trupele şi forţele care operează în zona arctică, a spus ministerul.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult