Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Separatiștii pro-ruși din Donețk sunt în sărbătoare. Oamenii au ieșit pe străzi și au fluturat drapelul Rusiei | GALERIE FOTO

Kremlinul găzduiește, vineri, o ceremonie în care va fi oficializată anexarea regiunilor ucrainene Doneţk, Lugansk, Herson şi Zaporojie.

Evenimenul are loc la scurt timp după ce Vladimir Putin a semnat decrete de recunoaştere a independenţei regiunilor respective.

În Donețk, anexarea teritoriul de către Rusia va fi sărbătorită prin intermediul unei manifestații de amploare. Evenimentul va avea loc la complexul memorial Savur-Mohyla din apropierea orașului Snijne.

Separatiștii pro-ruși au luat cu asalt străzile din Donețk. Oamenii au fluturat drapelul Rusiei, iar unii au fost fotografiați cu zâmbeul pe buze.

Citește și
soldati rusi
Forţele ruse, ”parţial încercuite” la Lîman, în estul Ucrainei, recunoaşte liderul separatist de la Doneţk Denis Puşilin
Kremlin: Orice atac asupra teritoriilor ucrainene anexate va fi considerat un atac asupra Rusiei

Kremlinul a anunţat, vineri, că va considera atacurile asupra oricăror părţi din regiunile Ucrainei pe care urmează să le anexeze în cursul zilei drept acte de agresiune împotriva Rusiei.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a transmis că Rusia va încorpora în propriul teritoriu porţiuni din Ucraina care nu se află sub controlul forţelor ruse, ca parte a demersului său de a anexa patru regiuni ale Ucrainei.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult