Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Seif cu 85.000 de euro furat de un român, în Italia. Bărbatul, identificat după amprente

Un român a fost identificat la aproape un an după ce a furat dintr-un restaurant din Veneția un seif cu 85.000 de euro. Pe numele lui a fost emis mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Ion Bogdan Cocoș, 30 de ani, a furat anul trecut, în luna mai, seiful cu 85.000 de euro din restaurantul Al Brindisi, din Veneția, dar și cutia cu bacșișuri, în care erau 300 de euro, relatează veneziaradiotv.it.

Anchetatorii s-au aflat în fața unei adevărate provocări, pentru că românul a acționat ca un profesionist. Totuși, a avut o scăpare minisculă, care a fost până la urmă descoperită.

Pentru a avea acces la pradă, Cocoș a trebuit să forțeze o ușă din spatele localului și să dărâme o parte a peretelui în care era zidit seiful. Agenții au reușit să recupereze părți lucioase ale peretelui pe care a rămas o amprentă parțială.

Analizele ulterioare ale criminaliștilor au permis să se extragă porțiuni de amprente de pe o bucată de mozaic care se afla lângă seif și de pe două sticle atinse de autorul faptei. În urma confruntării amprentelor s-a ajuns la identificarea românului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult