Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Șeful spionajului rus: Regimul marionetă de la Kiev va fi abandonat de stăpânii săi. Rușii și ucrainenii, aceeași națiune

Șeful spionajului rusesc a declarat că ucrainenii și rușii sunt aceeași națiune, iar ”regimul marionetă de la Kiev”, care a comis ”masacre sângerose” în Ucraina, va fi abandonat de ”stăpânii săi”.  

Regimul marionetă de la Kiev va fi inevitabil abandonat de stăpânii săi de peste mări, a declarat directorul Serviciului de Informații Externe al Rusiei (SVR), Serghei Narîșkin, potrivit TASS.

„Regimul marionetă de la Kiev, care este străin majorității ucrainenilor și care a comis masacre sângeroase în Donbass, în Odesa și în multe alte orașe și sate ale Ucrainei, va fi în cele din urmă și inevitabil abandonat de stăpânii săi de peste mări”, a spus șeful spionilor ruși.

Rușii, ucrainenii și belarușii, parte a aceleiași națiuni 

Potrivit lui Narîșkin, rușii și ucrainenii sunt două părți ale unei singure națiuni compuse din trei popoare, care include și belarușii.

„În ciuda circumstanțelor schimbate serios, mă refer la agresiunea blocului occidental împotriva Rusiei, în care este implicată Ucraina, țin aceleași poziții pe această temă, și anume că rușii și ucrainenii sunt două părți ale unui triunic, a cărei istorie datează de secole în urmă”, a subliniat Narîșkin.

Citește și
Volodimir Zelenski, victorie
Un nou bilanț. Ucraina susține că Rusia a pierdut 338.820 de soldați de la începutul declanșării războiului

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult