Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Șef al mafiei italiene, arestat după 15 ani de căutări. „S-a sfârșit cu vremurile bune”

Antonio Orlando, șeful grupării de crimă organizată Camorra, care figura pe lista celor mai periculoși fugari din Italia, a fost descoperit într-o „ascunzătoare” de lux din Napoli. El era căutat de autorități de 15 ani și a fost arestat.

„S-a sfârșit cu vremurile bune”, a spus ministrul de Interne Matteo Salvini, referitor la mafiotul în vârstă de 60 de ani.

În cei 15 ani de când era căutat, el a continuat să coordoneze acțiunile grupării Camorra. Orlando a fost găsit de poliție într-un apartament din localitatea italiană Mugano, care avea inclusiv o saună, pentru ca acesta să se mnțină în formă.

Bărbatul se pregătea să se mute într-o altă ascunzătoare și se afla în plin proces de distrugere a documentelor false, când polițiștii au intrat peste el. După percheziții, oamenii legii au descoperit 6.000 de euro cash, cât și mai multe mesaje pe care le trimitea celorlalți membri din grupare, informează The Guardian.

Clanul Camorra se ocupă cu traficul de droguri din Maroc și Spania, cât și cu spălarea de bani. Mai mult, autoritățile italiene îi au în vizor și pentru o serie de crime. 

Citește și
caine politist
Mafia italiană oferă recompensă pentru uciderea unui câine polițist. Care este motivul

Presa italiană a relatat că familia Orlando ar avea legături apropiate cu clanul Nuvoletta. Pentru prinderea lui, autoritățile au primit informații de la un asasin care s-a dovedit a fi informator și care le-a oferit informații despre ascensiunea la putere a lui Antonio Orlando și alianța pe care clanul său a făcut-o, în 1990, cu o altă familie influentă.

Clanul Poverinos a fost aliat cu cei din Nuvoletta, însă aceștia au devenit rivali când șeful unei grupări l-a lovit pe cel al celeilalte. Astfel, cei din clanul Orlando au fost forțați să aleagă o tabără, astfel că au rămas de partea celor din Polverino.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult