Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Scandal uriaș în Sevilla între români și spanioli. Mai multe mașini au fost vandalizate

Your browser doesn't support HTML5 video.

Sunt tensiuni între români şi spanioli, într-o localitate din regiunea Sevilia.

Spaniolii s-au revoltat şi au vandalizat maşinile românilor după un scandal izbucnit în urma unui accident rutier. Comunitatea românilor din Spania condamnă comportamentul conaţionalilor aflaţi la originea tensiunilor.

Totul a început sâmbătă, când trei români au lovit maşina în care se aflau doi spanioli, apoi, ai noştri au coborât şi au sărit la bătaie. Unul dintre spanioli a ajuns la spital, în timp ce românii au fost arestaţi şi sunt anchetaţi.

Incidentul a stârnit revoltă printre localnici, care au început să spargă şi să răstoarne maşini care aparţineau altor români. Nouă maşini au fost vandalizate şi poliţia a reţinut trei spanioli.

Daniel Ţecu, președintele Federației Asociațiilor de Români din Europa: ”Spania este o ţară tolerantă. Este prima dată când se întâmplă aşa ceva. Este anormal ca oameni cinstiţi şi harnici, români cinstiţi, să sufere din cauza unor persoane care nu vor să respecte câteva reguli de civilizaţie elementare. Astfel de evenimente fac rău românilor cinstiţi.”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult