Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Săptămâna Modei de la Paris. Creațiile recomandate pentru următorul sezon de casa Lanvin

Your browser doesn't support HTML5 video.

Ţinute din piele în culori complementare sau rochii negre cu imprimeuri florale şi aplicaţii aurii.

Este ceea ce recomandă pentru următorul sezon toamnă-iarnă cea mai veche casă de modă franţuzească, respectiv cel mai apreciat designer în rândul actriţelor de la Hollywood. Este vorba despre casa Lanvin şi Elie Saab, care au impresionat cu prezentarea lor, la Săptămâna Modei de la Paris.

În timp ce în sală răsunau piese rock celebre interpretate la vioară sau violocel, Elie Saab a prezentat o colecţie în care au predominat negrul şi culorile închise. Designerul libanez le-a înveselit cu decoraţiunile obişnuite din colecţiile sale: imprimeuri florale, broderii şi aplicaţii aurite. Gulerele înalte, volanele şi mânecile din dantelă de inspiraţie victoriană au fost accesorizate cu centuri late din piele sau gulere de blană.

Criticat pentru colecţia de debut de anul trecut la casa Lanvin, designerul Olivier Lapidus a încercat o combinaţie mai vandabilă, oferind croiala generoasă care defineşte brandul, dar în culori complementare.

Piele, satin sau şifon au alcătuit ţinute de zi sau de seară accesorizate cu glugi strânse pe cap şi poşete în culori aprinse. Cu o istorie de 130 de ani, Lanvin este cea mai veche casă de modă franţuzească haute couture.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult