Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Rusia a trimis în Ucraina, în prima linie a frontului, un criminal în serie poreclit ”Maniacul”

Rusia a trimis un criminal în serie să lupte în Ucraina, supranumit „Maniacul” pentru cruzimea sa și i-a oferit un premiu, scrie Mirror.co.uk.

Ivan Neparatov, în vârstă de 34 de ani, a fost condamnat pentru cinci crime și se pare că i-a făcut plăcere să-i ucidă. Criminalul a fost un lider al unui grup infracțional care „și-a sugrumat victimele și a experimentat o mare plăcere să facă acest lucru”, informează Mirror.

Una dintre victimele sale a fost o femeie, care a fost sugrumată într-un jaf, alta un bărbat înjunghiat de 88 de ori.

Juristul rus, care se află în exil, Serghei Kanev, a declarat că lui Neparatov „îi place să sugrume și să tortureze animalele, drept pentru care a primit porecla de „Maniac”.

După ce a murit luptând în Ucraina, i s-a oferit post-mortem Ordinul Curajului, un premiu instituit în 1994 de Rusia pentru a „recunoaște actele de curaj și vitejie” și pentru a înlocui un premiu sovietic similar.

Citește și
Joe Biden
Biden respinge cererea Kievului de a declara Rusia ”stat terorist”

Ucigașul a murit în august în Ucraina, suferind o „rană la nivelul capului în urma unei explozii”, conform certificatului său de deces. Se crede că Neparatov s-a alăturat armatei private Wagner, care livrează mercenari pe linia frontului, cărora li sa permis acest lucru datorită unui sistem introdus de Rusia pentru a folosi prizonieri pentru a-și întări forțele armate.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult