Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Rusia a început să transfere trupe și echipamente în sudul Belarusului până la granița cu Ucraina | Video

Rusia a început să transfere echipamente și personal militar în partea de sud a Belarusului, mai aproape de granița cu Ucraina, scrie publicația ucraineană Obozrevatel.

În cursul zilei, s-a înregistrat transportul de tancuri, camioane și soldați ruși mobilizați de pe terenurile de antrenament din Belarus din nordul și centrul țării, unde erau staționați, spre sud.

Informațiile au fost raportat de grupul Belarus Gayun de pe Telegram. Iar publicația „BelSat” a publicat un filmuleț în care au fost văzute 6 vagoane acoperite, 2 vagoane pentru oameni, tancuri, „Urali”, cisterne și camioane cu combustibil.

De asemenea, pe 20 decembrie, un convoi cu tehnică militară a Forțelor Armate Ruse, staționat la poligonul „Obuz-Lesnovsky” (raionul Baranovytsky, regiunea Brest), a părăsit gara Polonka, mai scrie publicația.

Pe platforme: 23 de tancuri T-80, 8 autocisterne, 9 camioane (Urals și Kamaz), 2 vagoane de pasageri și 7 vagoane de marfă.

Citește și
nava scufundata thailanda
Tragedie pe mare: O navă de război a marinei thailandeze, cu peste 100 de marinari la bord, s-a scufundat. 33 de dispăruți

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult