Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Rudy Giuliani, nominalizat la Zmeura de Aur. În ce film a apărut involuntar

Your browser doesn't support HTML5 video.

Rudy Giuliani, fost primar al oraşului New York, a apărut involuntar în comedia ''Borat Subsequent Moviefilm'' după ce a fost filmat cu o camera ascunsă.

Giuliani a fost desemnat sâmbătă protagonistul uneia dintre cele mai slabe interpretări ale anului în cadrul premiilor Zmeura de Aur, distincţii amuzante ce recompensează cele mai slabe filme şi sunt acordate cu o zi înainte de gala de decernare a premiilor Oscar, informează Reuters.

Premiile Zmeura de Aur sau Golden Raspberry Awards au fost create în 1980 ca alternativă satirică la ceremonia strălucitoare a trofeelor Oscar, care urmează să fie decernate duminică.

Giuliani a fost desemnat ''cel mai prost actor în rol secundar'' pentru scurta sa apariţie în continuarea documentarului parodic ''Borat'', realizat de Sacha Baron Cohen. Fostul edil a fost filmat cu camera ascunsă pe când se afla într-o cameră de hotel în compania unei actriţe care i-a spus că este jurnalistă. Giuliani a spus că nu s-a întâmplat nimic inadecvat.

''Absolute Proof'', un film realizat de directorul executiv al companiei MyPillow, Mike Lindell, a fost votat ''cel mai prost film'' al anului. Filmul face referire la acuzaţii nefondate vizând fraudarea alegerilor prezidenţiale din 2020 în Statele Unite.

Citește și
Rudolph Giuliani
YouTube l-a restricționat pe Giuliani, avocatul lui Trump, pentru ”dezinformări electorale”

Lindell, totodată un susţinător înfocat al fostului preşedinte american Donald Trump, a fost desemnat şi ''cel mai prost actor''.

''Music'', o peliculă regizată de cântăreaţa Sia, despre o tânără care suferă de autism, a fost producţia care a câştigat cele mai multe trofee Zmeura de Aur - trei -, printre care şi cel pentru ''cea mai proastă actriţă'', acordat lui Kate Hudson.

Câştigătorii Razzie Awards au fost desemnaţi în urma votului celor 1.097 de membri ai Golden Raspberry Award Foundation. care provin din peste 20 de ţări. Votanţii trebuie să se înregistreze online şi să plătească o taxă de 40 de dolari.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult