Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Românul care a murit într-un spital din Italia după 40 de zile de agonie, victima unei răzbunări

Un român de 55 de ani, internat pe data de 6 octombrie într-un spital din Bologna după ce a fost bătut cu bestialitate, a murit după 40 de zile de agonie.

Nicu C., care era stabilit pe 15 ani în Italia, a fost bătut de persoane necunoscute pe data de 6 octombrie. Inițial, polițiștii au crezut că este vorba de un jaf, pentru că românului i se furase telefonul, însă, ulterior, s-a stabilit că a fost vorba de răzbunare, informează La Repubblica.

Vineri, 23 noiembrie, autoritățile italiene au făcut publice numele celor care i-au luat viața românului: Ilir M., un albanez în vârstă de 49 ani și Cosimino L., un italian de 32 de ani. Cei doi sunt acuzați de jaf și omucidere și au fost arestați preventiv.. 

În ziua de 6 octombrie, cei trei s-au aflat într-un bar, unde între cei doi agresori și un alt bărbat, marocan, a izbucnit un scandal. Nicu a sărit în apărarea cetățeanului marocan.

Ilir și Cosimino l-au urmărit pe Nicu după scandalul din bar și în momentul în care a ajuns pe o stradă iluminată slab, cei doi l-au atacat din spate și l-au bătut cu bestialitate.

Nicu a reuși să ajungă acasă, unde a căzut inconștient. A fost dus la spital, dar, după 40 de zile de chin, a murit. 

Agresorii și-au recunoscut fapta și au declarat că nu intenționau să îi ia viața românului, ci doar ”să-i dea o lecție”.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult