Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Românul care a îngrozit Spania cu un atac violent. Cum a încercat să păcălească poliția

Românul care a șocat Spania după ce a bătut cu sălbăticie o bătrână în vârstă de 64 de ani pentru a-i fura geanta se numește Stoian Marcel Gongu.

Bărbatul de 31 de ani a bătut şi a jefuit o bătrână în vârstă de 64 de ani în faţa casei acesteia din Algeciras, Cadiz. Agresorul a fost identificat cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere. Victima a primit îngrijiri medicale.

Poliția spaniolă l-a arestat vineri într-o stație de autobuz din Malaga de unde ar fi încercat să fugă în România. Potrivit presei spaniole, românul s-a ras în cap după atac pentru a-i păcăli pe polițiști și a fugi din Spania. În momentul arestării nu a opus rezistență, deși practică arte marțiale.

Românul a fost filmat de camere de supraveghere cum loveşte puternic o bătrână în cap cu pumnii şi picioarele, deși victima era deja căzută la pământ. Apoi a fugit cu poşeta din care a luat banii. Atacul s-a produs pe 15 aprilie.

Poliția investighează în prezent implicarea românului într-un alt atac derulat recent tot asupra unei femei în Algeciras.

Citește și
traficanti arestati de politie
Român ucis în Franţa de traficanţii de droguri, care l-au folosit drept curier

Stoian Marcel Gongu a ieșit din închisoare în 2017, după ce a săvârșit o pedeapsă pentru un omor comis în 2006 în Cadiz.  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult