Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Români filmați în timp ce furau din geanta unei femei de 87 de ani, într-un magazin din Anglia

Doi români au fost surprinși de camerele video dintr-un supermarket britanic în timp ce jefuiau o octogenară preocupată să-și facă cumpărăturile.

Cătălin Mihai Verea, de 44 de ani, și complicele, tot român, au urmărit femeia până într-un magazin Aldi, din Shropshire, unde aceasta își face de obicei cumpărăturile. În timp ce complicele i-a distras atenția bătrânei, Verea i-a luat poșeta fără ca aceasta să simtă ceva, relatează Daily Mail.

În mod surprinzător, Tribunalul din Telford nu l-a trimis la închisoare pe hoț, ci doar l-a obligat să plătească 192,5 lire sterline compensație și 185 de lire sterline cheltuieli de judecată.

De asemenea, el va trebui să-i plătească și 85 de lire sterline bătrânei, adică suma pe care o avea la ea.

Procurorul Abigail Hall a spus că Verea a urmărit victima, care nu știa că a fost vizată, de-a lungul coridoarelor supermarketului. Ea nu și-a dat seama că banii și cardurile de fidelitate îi fuseseră furate până când a ajuns la casă pentru a-și plăti bunurile.

Verea, care era în Marea Britanie timp de mai puțin de 12 luni, a scos banii din poșetă, pe care a aruncat-o într-un coș de gunoi. Apărătorul lui Verea a declarat instanței că acesta regretă ceea ce a făcut și are remușcări.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult